De Residenties


Holiday Suites Bray-Dunes

Prachtige residenties in een fantastische omgeving

Bray-Dunes is de eerste badplaats als je Frankrijk binnenkomt, gelegen aan de Frans-Vlaamse Opaalkust. Het is omgeven door twee natuurreservaten, Les Dunes Marchand en Les Dunes de Perroquet. Deze zijn ideaal voor fiets-en wandelroutes. Er zijn tal van activiteiten te doen in en rond Bray-Dunes. Zo is het ondermeer de perfecte uitvalbasis voor een dagje Plopsaland. Maar dat is lang niet het enige dat er te beleven valt. Meer informatie over wat er te doen is in en rond Bray-Dunes vindt u hier.

Holiday Suites biedt in Bray-Dunes verschillende types accommodaties aan in 3 residenties met moderne inrichting. Verder op deze pagina vindt u meer informatie over onze residenties en de verschillende accomodaties die we aanbieden.

Bray-Dunes – Villa les Margats

Villa les Margats biedt appartementen aan voor 4, 5 of 6 personen. Deze residentie ligt op een 300m van het strand en vlakbij een tennis en minigolf-terrein. In deze residentie zijn er ook units aangepast voor mindervaliden voor 2 of 4 personen.

In dit nieuw gebouw beschikt u op de kamer over Wifi. Alle appartementen hebben een terras of balkon met tuinmeubels.

BRAY-DUNES – VILLA LES PEUPLIERS

Villa les Peupliers biedt appartementen aan voor 2 of 4 personen. In deze nieuwe residentie beschikt u over alle comfort die u nodig heeft. Van hieruit is het slechts 30 meter naar het strand.

BRAY-DUNES – ETOILE DE MER

De residentie Etoile De Mer is gelegen op de zeedijk en biedt appartementen aan van 4 tot 6 personen. Alle appartementen beschikken over een gemeubeld terras uitgezonderd de gelijksvloers-appartementen. Wel beschikken ze allemaal over een prachtig frontaal zeezicht. Deze appartementen zijn boekbaar vanaf 27 april!